Sunday, May 9, 2010

Emaga

Tänase päeva laul on kindlasti "Treat Me Like Your Mother". Niinii hea mõte on sellega lihtsalt:D Haha. Ja see tekitab kaklemistuju.
Eile ei kirjutanud sest Briti juures. Sain siis Laagri-elu ka tunda:D Mingid lahedad väikesed chillisid vanameestega jõe ääres ning tuli ment. Me olime mingi ooo, põnev. Aga nagu väga lähedale ka ei tahtnud minna sest jahh..:D Igatahes neil vedas, kedagi ära ei viidud. Aga scared olid küll. Siis tegelikult enne seda oli üks väike metsatukaseiklus ja pärast läksime Briti mingi tuttava juurde. Grillisid aias ning tegid vessarit. Suht mõnus oli. Me olime Britiga ostnud ühe pudeli aga ta ei tahtnud. Nohh..ee ma ikka võtsin:D Ülejäänu jätsin talle. Täna ta trenni ei tulnud, huvitav kas sellel võib mingi eriline põhjus olla.. :D:D Igatahes, seal oli veel Brita. Kedagi teist ma ei tundnud. Peale Karli ja Briti muidugi. Teised läksid tünnisauna. Me ei viitsinud ja läksime Briti juurde. Õhtu oli mõnus. Chillisime niisama. Üritasin kitarri mängida. Väga feil:D :D Üliilus maja muidu. Eriti armastan Briti tuba nagu:O See beauty itself. Ta vanematel olid külalised ka tglt ja siis üks mees mängis meile kitarri ja laulis. Hommikul ärkasin üles ja mind kummitas lause: Hommikul on hea, lõunal väga hea, õhtul kohe erakordselt hea. :D:D Normaalne. Egajahh, hommikul oli tglt suuht rõve olla. Ei saa mina oma organismist aru. Istusin pohmas peaga toolis ja vahtisin Operaator Klõpsu xD
Trenn oli hea. Tegime seda kava ikka. (Big surprise) Alguses oli nagu parem tuju. Lõpus vajus ära. Liiga Kuninga-ümmardamistunne oli ja ma ei tahtnud uut nädalat:/ Praegu Väljal. Homsest hakkab lapsehoidmis-orjus.

No comments:

Post a Comment