Sunday, January 17, 2010

Hello, my name is Marru

Ma lihtsalt täiega armastan seda pilti. See mahajäetud korvike vasakul all, need mäed... Really da best. Vahel kui tuju on natuke all, siis soovitan seda pilti vaadata;)
Aga jah, täna ma sain ühest asjast aru. Ühest väga suurest asjast. Ma ei oska seda isegi päris seletada, misasi see on. Meil oli täna trennis nii, et Joel rääkis kaks tundi. Ok, mitte päris kaks tundi:D ,sest alguses me tegime sellist asja, et kõik tegid natuke freestyle'i ja siis Joel arvustas seda. Ja väga hea et arvustas. Igatahes ma feilisin. Ja ilma naljata. Ja siis ma mõtlesin, et kui ma koguaeg niimoodi tantsin, siis on küll pask. Aga ma ei teaa. ma tõesti ei tea sittagi. Aah. Vihkan seda segaduse tunnet. Igatahes, ma otsustasin, et ma hakkan nüüd enda kallal rohkem vaeva nägema. Ning ma pidin history kohta uurima! ;) Joel ütles mulle.

Agajah, ma olen vist andetu. Nagu päriselt. Ma ei ütle seda mingi enesehaledusest, vaid lihtsalt, midagi pole teha, muusikas ka ju pole ning ju ma olen siis rohkem andekas mujal asjades:)
Kahju ainult sellesmõttes, et ma juhtusin andetu olema asjas mis mulle väga meeldib.

2 comments:

  1. mhh, mina küll ei usu annetesse. mõnel tuleb lihtsalt võib olla mõni asi kergemini, aga kui väga tahta saab kõik, in my opinion!

    ReplyDelete
  2. jh, ega siis nii ei ole, et kui sul nüüd nii-öelda annet pole, siis sa seda asja hästi teha ei saa. Kõik tuleb harjutamisest. Aga anded on siiski olemas. Mõnel on annet tantsida, mõnel on kirjutada..ja nii see on

    ReplyDelete