Saturday, February 20, 2010

Reede tripp

Wuhuuu! Eile õhtu oli hea:D Me saime koolis teada, et Keni sünnipäev toimub see nv. Noh, siis sebisime ennast ka sinna. Alguses ei pidanud mahtuma aga pärast oli pohh, kõik võtsid niikuinii inimesi kaasa. Polymeris oli niiiceeeee:D:D Kristian kallas Maria pluusi õllega üle. Selle üle viimane just eriti õnnelik ei olnud, võite ette kujutada:D Tegime ka avastuse, et Gin Zafari ja viin koos on arbuusimaitseline. Täiega hea oli. Ja ma olen väga uhke, et ikka suht viimasel Polymeri peol ära käisin. See ju lammutatakse maha.
Polymerist läksime viimase trolliga linna EKA juurde. Gerli oli seal ja Mariliisi isa töökoha võti tema käes. Tahtsime sinna ka täiegaaaa sisse saada:/ Aga ei saanud. NIi nõme. Seal oli nagu ülirange turvaprogramm. Aga midagi polnud teha. Gerli ei võtnud oma telefoni vastu ja lõpuks läks ta telefon üldse tühjaks kõigest sellest helistamisest mis me talle tegime. Nohh, siis chillisime Hesburgeris:D Või täpsemini rohkem selle vetsus ja siis Levikasse. Seal oli Kaur:D Ha. Pärast seda Maria sitakasse magama. (Nimetasse oleks muidu tahtnud, aga seal oli suur kuri turva ning jahh, sinna vist alaealisi ei lubata:D) Maria sitakas oli väga külm, eriti Mariliisil, kes öö jooksul peaaegu ära külmus. Mul ei olnud:D Ma olin ilusasti nende kahe keskel.
Hommikul tabas meid selline tore üllatus, et see sitaka vets, mis oli niigi terve selle korruse korterite peale xD oli avariis. See ei olnud tore, kui Maria tagasi tuppa tuli ja ütles: Kuulge, vetsus on vist avarii, poti peale on mingi tekk peale laotatud. Muidugi läksime Mariliisiga seda kohe uudistama ka. :D:D

Täna lebo, aga homme House'i piduuuuu:P:P

1 comment:

  1. suht naeran siin selle viimase lõigu vetsu intsidendi üle:D:D:D:D

    ReplyDelete