Monday, June 7, 2010

The P day

This day is finally here! The P day is a holiday what all Paxi worshipers wait. On 7th of June nature is already green and warm outside. That is why a lot of picnics and outdoor games are planned to celebrate the P day. Caring about other people and animals is very important. With that you show gratitude to Pax. Peace is everywhere. And of course good food is included!

Oh yes:D Jälle meie national holiday. Väga tähtis kusjuures:O
Aga nüüd Viljandi tripist. Täna jõudsin koju. Eilne päev oli mõttetu. Meil oli kõigil suht rüve olla + Maria oli veel haige ja ta ema käskis teda reisile tulla. Passisime lihtsalt oma toas. Vahepeal käisid mõned saunas, siis me chillisime seal niisama. Ei viitsinud ise. Mihkel püüdis kala ja pärast sõime neid. Õhtul oli mingi lõkkechill. Kõik olid hästi kaua üleval ja õhtul...ei toimunudki midagi. Jah. Vähemalt mitte tüdrukute majas(Palun ärge sundige mind seda seletama. See oli üldse väga nõme et poiste ja tüdrukute "majad" olid. Nagu mismõttes?:S Lihtsalt igavam oli u.) Agajah, õhtu oli feil. Eriti mulle. Ei taha sellest rääkida. Täna hommikul siis käisime ratsutamas ja see oli küll niice. Sest ma pole u. aasta hobuse selga saanud:O Aga hästi läks. Ülihea hobune oli. Pole ammu nii hea tunnikaga sõitnud:D (Y)

Nüüd chillin kodus ja olen väsinud. Ei saanud eriti palju magada ka. Kuulasin just Don't Worry, Be Happy-t (Jaa Maria xD sinu prohvetlaul) ja Kristian pani ühe täiega laheda pildi üles mis mulle täiega meeldib. Mitte sellepärast et tema seal peal on:D vaid nagu lahe pilt. Very.

Igav on.

No comments:

Post a Comment