Sunday, August 26, 2012

Leonard Cohen

Eile õhtul vedasid enamus kontserdileminevaid eestlasi ennast Lady Gaga kontserdile, aga mina läksin selle asemel Leonard Cohenile ja täiesti tasuta!! Kõik seepärast, et Tyge töötab seal lossis, mille kõrval hoovis see toimus. Chillisime seal, seal oli veel teisi töötajaid, vahepeal rääkisime ühe joogigurmaaniga, kes alguses pakkus, et ma british:D Ja igatahes sealt nägi täiega hästi. Lava oli muidugi suhteliselt pisike aga õnneks seal suur ekraan, kust sai kõike näha. Me olime nagu mingis VIP-sektsioonis, kõik jõid veini, hästi ilus aed. Isegi sõdurid patrullisid:D Ühed tsekkisid. Ja neil olid coolid relvad. :P
Oeh jah, hea õhtu oli igatahes. Täna käisime emaga ühes kuninglikus jahilossis või midagi sellist, sest tegelikult me lossis sees ei käinud, vaid jalutasime seal ümber. Ja tsekkisime hirvi, kes inimesi üldse ei kartnud. Nagu mis jahilkäik see oleks. Mingi lihapood. Sohv oli natuke erutatud.
Homme hakkab kool ja ma natuke nervous:D Naljakas on minna sinna lihtsalt, et heyyyy, i came to school:D Aga samas noh, kuidas muidu ikka. Loodetavasti on toredad inimesed. Praegu seal grupis tunduvad sellised ülienergilised. 

No comments:

Post a Comment