Sunday, March 11, 2012

Ball

Eile oli siis suursündmus nimega lõpuball. Kella kolmeks läksin juuksurisse, hästi ilusa soengu sain, prantsuse pats ja selline stylish krunn. Siis Liispet minu juurde, sättisime ennast valmis ning linna.
Ostsin viskit esimest korda elus...
Ball oli muidu tore täitsa. Hästi fancy, aga nägin väga sexy välja, niiet lahe oli:D Sõime, rääkisime juttu, käisime vetsus jalgu kontsadest puhkamas ning üldse. Tantsisime ka ühe loo järgi aga enamus muusikast oli ikka selline *kõikneedtantsudmidapidimetunnisõppima* muusika. Ehk siis hoidsime eemale.
Maria tegi tünxi ka:D mis alguses ehmatas mind ära:D Ja siis me Mariliisiga kasutasime seda sama moodust, et natuke spread love. Ja pärast oli ikka Klausi vahva tuleshow:D
Pärastpoole vajus nagu ära. Käisime Maria, Marteni, Liispeti, Mariliisi, Kaiva, Hesi, Hanno ja Emiliga Patrickus, aga pärast seda ei suutnud nagu keegi otsustada, kuhu minna ja pärast Koha hetkelist külastamist läks Maria üldse koju. Me siis Karja keldris mõne tuttavaga ja seejärel Nimetasse:D Et natuke odavaid jooke. (Liispet leidis mingi mehe) Aga muidu suht kohe pärast seda koju aka Mariliisi juurde, kuna täiega väsinud... Mingid vanainimesed.

No comments:

Post a Comment