Thursday, September 29, 2011

Õpetajate päev

Olgu, õpetajat minust ei saa:D Vähemalt mitte algkooli-põhikooli õpetajat. Täielik kaos.
Esimesena oli meil 6 P. ajalugu. Valitses anarhia. Alguses üritasime teha neile mingit ajaloo-teemaliste sõnade poomist, siis ostsime aega suvaka WKUK'i klipiga, mis oli neile liiga raske, et tuletada meelde üks Family Guy osa, kus Peter sai teada, et ta on tegelikult neeger, ja lõpuks lasime neile lihtsalt kõige uuemat Family Guy'd, mis oli vahepeal päris nilbe. Pm jah:D see oli natuke veider.
6P on hulllud.
Siis oli järg 5nda tüdrukute käes. Nemad olid õnneks tsiviliseeritumad. Tegime nendega liitsõnade värke ja siis seda iga-sõna-hakkab-sama-tähega-mängu. Lõpuks nad tegid üksteisele massaaži. Ja siis üks väike tüdruk tegi mulle mõistatuse, mida ma siiamaani pole ära arvanud:D

Vahepeal tuli Mariliis minu juurde ja siis koos trippisime kirikusse, sellele ÜLIFCKINGCREEPYLE tseremooniale. See oli nagu tõesti... mingi vaimude väljaajamine või pulmad:D (vahet vist eriti pole.haha)
Muidugi kontserdile ei jäänud, vaid trippisime hoopis ringi. Läksime Liispetiga kooli, kus oli sööming. Kõik toad olid toitu täis.
Nüüd kodus ja üliväss on olla taaskord.

No comments:

Post a Comment