Tuesday, January 11, 2011

Külmale maale

Tagasi Tallinnas siis. Sõidu ajal kõrvad ei valutanudki, ainult pragisesid. See oli veider tunne. Vahepeal üks kõrv vilistas ja siis ma ehmatasin. :D
Esimene koolipäev hakkas nagu ikka. Öösel ei saanud magada, sest köhisin. See lõppes sellega, et magasin sisse. Esimesest bussist jäin maha, teine jäi hiljaks, siis avastasin, et olin oma mobiili koju jätnud. Läksin tagasi ning otsustasin, et pohh, ma ei viitsi esimesse tundi minna. Õnneks pärast sain teada, et Tiia Kalju ei olnud u. viitsinud tundi teha, nii et see jäi ära. Vahepeal ikka veab ka. Ülejäänud päev möödus nagu ta möödus. Kunstiajalukku olid kohale ilmunud ainult Maria ja Kristian. Muhaha. Vaene Toomas tegelikult. Aga tehku oma tunde õige pikkusega, küll siis inimesed ka tulevad.
Pärast jooksin Mariliisiga mööda Vanalinna ringi ning ajasin igasugu asju ja vahetasin raha. Pärast seda Sandraga Kohvicumi, kus istusime peaaegu seitsmeni.
Pm. oli vist ikka kordaläinud päev. Ostsin, kasutades oma lahedat punktide eest saadud kinkekaarti:D, J.M.K.E. kontserdi ära. Can't wait.

No comments:

Post a Comment